- A continuación la actividad
Observa
el texto “Food for the Heart” e identifica los elementos
visuales. ¿Cuáles encontraste?
Elemento
Visual
|
|
Referencia
del elemento visual
|
Título
|
|
“Food for the Heart”
|
Subtítulo(s)
|
|
Nutritionist speak a language all their own. New
dietary guidelines should make it palatable
|
Fechas
|
|
October 16, 2000
|
Nombres
|
|
Christine Gorman, La responsable de la sección ó
columna
|
Lugares
|
|
United States (U.S.)
|
Mayúsculas
|
|
A.H.A ( American Heart Association)
|
Tipos de Letra
|
|
¿Cuántas? y ¿Cuáles? Son 8
1. Titulo: Food for Heart, 2. Subtítulo: Nutritionist speak a language all their own. New dietary guidelines should make it palatable, 3.Introducción: Do you know you what percentage of the calories you consume each a day comes from saturated..., 4. Fecha, October 16, 2000 5. Contacto: gorman@time.com, 6. Fuente: Guidelines on “scientific statements” at circ.ahajournals.org., 7. Consejos: Eat Up and Eat Less; y 8. Nombre de la sección ó columna: Personal Time Your Health. |
Números
|
|
- Fecha: October 16, 200
- Página: 67
- Peso: To keep your muscles healthy 170 g. a day,
One drink is 355 ml of beer, 120 ml of wine or 45 ml of rum,
Scotch and vodka.
|
Fotos, gráficas
|
|
Fotos de Christine Gorman y de los alimentos
|
Notas al pie de página
|
|
La Fuente y contacto: For A.H.A. Guidelines on
“scientific statements” at circ.ahajournals.org. E- mail
Christine at gorman@time.com
|
Sinopsis
|
|
En la introducción: Do you know you what
percentage of the calories you consume each a day comes from
saturated fat? How about polyunsaturated fat or protein or
carbohydrates? Neither do I. But much of ....
|
Otras
|
|
Recuadros con los alimentos que se deben consumir
más y los que menos debemos consumir.
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario